dimecres, 6 de novembre del 2013

Presentació Pepita Costa, nova presidenta de FAPA Eivissa

Hola a tots/totes,

Sóc Pepita Costa Tur, la nova presidenta de FAPA Eivissa, molts de valtros ja em coneixeu, però aprofito per presentar-me a tots aquells que encara no he tingut ocasió de fer-ho personalment.

També informar-vos de que en aquesta nova Junta Directiva comptem amb vice-presidenta, Ana Mateu, de CEIP Sta. Eulària i nous Vocals, Pilar Torres, de l´IES Balàfia de St. Joan, Rosa Martínez del CEIP Guillem de Montgrí de St. Antoni i Lourdes Tur del CEIP Puig d´en Valls de Sta. Eulària. Els nous membres, juntament amb els quals ja hi eren com Mavi Gallart del CEIP Can Cantó d´Eivissa (secretària), Vicente Bernabeu del CEIP Can Raspalls de St. Josep (tresorer), Conchi Romero de l´IES Sant Agustí de St. Josep (vocal), Toñi Martínez de l´IES Es Xarc de Sta. Eulària (vocal), Davis Prats del CC Verge de les Neus de St. Antoni (vocal), Lali Roig de l´IES Sa Colomina d´Eivissa (vocal), Esther Úbeda de l´IES Sa Blanca Dona d´Eivissa (vocal) i Maria Sala de l´IES Sant Agustí de St. Josep (vocal),formem una federació amb una bona representació de tota l'illa. Malgrat això si hi ha algú de les vostres AMIPES que hi vulgui formar part, les portes estan obertes! Quants més siguem a treballar millor!

Podeu comptar amb naltros pel que necessiteu i de la mateixa manera compto amb tots valtros per tirar endavant amb la nostra tasca que, ara per ara, no es presenta fàcil ni divertida.

Allò que tant mos temíem està a punt de passar, la reactivació de la vaga. Des de FAPA Eivissa ja havíem avisat de que, de seguir les negociacions com fins ara, aquest fet es produiria.

No hem d'estalviar esforços i hem de fer tot el que estigui en les nostres mans per evitar-ho. Avui mateix comencem les trobades amb els docents per mirar d'ajudar i plantejar les nostres peticions, sobre tot amb la qüestió del alumnes de 2n de Batxillerat que com sabeu estan en una situació molt delicada. Mos agradaria que ens féssiu arribar els vostres comentaris/preguntes/ demandes/ idees, qualsevol cosa que pugui ajudar a desbloquejar les negociacions i evitar la vaga. Anirem informant de totes les novetats i informacions que rebrem. Com a pares i mares hem de estar preparats per mobilitzar-nos .

Quedo a la vostre disposició per a qualsevol cosa.

Salut i força,
PEPITA 
______________________________


Hola a todos/todas,

Soy Pepita Costa Tur, la nueva presidenta de FAPA Eivissa, muchos de vosotros ya me conocéis, pero aprovecho para presentarme a todos aquellos que todavía no he tenido ocasión de hacerlo personalmente.

También informaros de que en esta nueva Junta Directiva contamos con vice-presidenta, Ana Mateu, de CEIP Sta. Eulària y nuevos Vocales, Pilar Torres, del IES Balàfia de St. Joan, Rosa Martínez del CEIP Guillem de Montgrí de St. Antoni y Lourdes Tur del CEIP Puig d´en Valls de Sta. Eulària. Los nuevos miembros, junto con los cuales ya estaban como Mavi Gallart del CEIP Can Cantó de Eivissa (secretaria), Vicente Bernabeu del CEIP Can Raspalls de St. Josep (tesorero), Conchi Romero del IES Sant Agustí de St. Josep (vocal), Toñi Martínez del IES Es Xarc de Sta. Eulària (vocal), Davis Prats del CC Virgen de las Nieves de St. Antoni (vocal), Lali Roig del IES Sa Colomina de Eivissa (vocal), Esther Úbeda del IES Sa Blanca Dona de Eivissa (vocal) y Maria Sala del IES Sant Agustí de St. Josep (vocal), formamos una federación con una buena representación de toda la isla. A pesar de esto si hay alguien de vuestras AMYPAS que quiera formar parte, ¡las puertas están abiertas! ¡Cuántos más seamos para trabajar mejor!

Podéis contar con nosotros para lo que necesitéis y del mismo modo cuento con todos vosotros para salir adelante con nuestra tarea que, hoy por hoy, no se presenta fácil ni divertida.

Aquello que tanto nos temíamos está a punto de pasar, la reactivación de la huelga. Desde FAPA Eivissa ya habíamos avisado de que, de seguir las negociaciones como hasta ahora, este hecho se produciría.

No tenemos que ahorrar esfuerzos y tenemos que hacer todo el que esté en nuestras manos para evitarlo. Hoy mismo empezamos los encuentros con los docentes para mirar de ayudar y plantear nuestras peticiones, sobre todo con la cuestión del alumnos de 2º de Bachillerato que como sabéis están en una situación muy delicada. Nos gustaría que nos hicierais llegar vuestros comentarios/preguntas/ demandas/ ideas, cualquier cosa que pueda ayudar a desbloquear las negociaciones y evitar la huelga. Iremos informando de todas las novedades e informaciones que recibamos. Como padres y madres tenemos que estar preparados para movilizarnos.

Quedo a vuestra disposición para cualquier cosa.

Salud y fuerza,
PEPITA